top of page
5445_edited.jpg

OM OSS

Vi har skapat ett företag som erbjuder skräddarsydda tjänster för att avlasta bekymren och stressen alla kan känna när tiden och orken inte finns att rensa och organisera i hemmet och på arbetsplatsen.  Vår ambition är att erbjuda våra kunder professionell, effektiv och empatisk hjälp. Vi vill ge er sinnesfrid, tid och utrymme.

 

Martina Palme
Isabelle Mörling

Så länge jag kan minnas har jag njutit av att skapa ordning och harmoni omkring mig. Att hålla ordning och skapa fungerande, lättskötta och överskådliga system är något som jag har haft mycket glädje av både privat, inte minst som mamma, och i mitt arbete.  Mitt yrkesliv har jag tillbringat i juvelerarbranschen och var mellan 1997 och 2013 ansvarig för auktionsverksamheten hos Hovjuvelerare WA Bolin. Från 2004 arbetade jag vid sidan av som ordningskonsult i egen firma, vilket blev fröet till Simply Organised AB, som jag grundat tillsammans med Isabelle.

 

Mobil:  +46 70 563 99 90

Mail:    martina@simplyorganised.se

Jag heter Isabelle Mörling, är engelsk jurist, hustru, mamma till två flickor och en av grundarna till Simply Organised AB. Jag har haft ett antal befattningar i mitt yrkesliv, allt från bolagsjurist i London till Customer Relations Manager hos Aston Martin Stockholm. Samtliga av dessa roller har krävt en stark organisationsförmåga och en kapacitet att kommunicera och etablera goda kontakter med andra. Min förhoppning är att jag kan använda dessa egenskaper för att ge våra kunder struktur och stöd i vardagen.

 

Mobil:  +46 73 382 59 77

Mail:     isabelle@simplyorganised.se

 

 

Simply Organised AB   Box 24163   104 51 Stockholm       Org.nr. 556950-4128       info@simplyorganised.se

bottom of page