top of page

PRIVATPERSONER

 

Rensning och organisering

 

Vi hjälper dig att rensa och organisera samt erbjuder förvaringslösningar för alla utrymmen i ditt hem inklusive källare, vind och garage. Vi utför samma tjänster för egna och hyrda förråd. Inget jobb är för stort eller för litet.

 

 

Försäljning, flytt och relocation
 

Tillsammans med dig rensar och förbereder vi ditt hem inför fotografering, visning och försäljning. Vi kan också hjälpa dig med all logistik inför en flytt och har kontakt med både flyttfirmor och hantverkare. Vi packar även upp, skapar bra strukturer och flöden i nya hemmet, allt ifrån inredning av garderober, montering av belysning, upphängning av tavlor och gardiner mm. 

 

 

Dödsbon

 

Vi hjälper efterlevande att gå igenom en bortgångens tillhörigheter. Skulle du som efterlevande vilja flytta till mindre bostad, hjälper vi givetvis till med vad som skall tas med till det nya hemmet. Vi kan även ta hand om försäljning av ägodelar samt distribution av saker till familj, vänner och välgörenhet. Vi tillhandahåller hantverkare för alla behov.

 

 

Hemmakontor

 

Har du svårt att hitta i arbetsrummet? Vi hjälper dig att rensa bland dina papper, bygga nya arkiveringssystem och förvaringslösningar. Vi skapar överskådliga, långsiktiga rutiner för ditt pappersarbete. 

 

 

 

 

 

Simply Organised AB   Box 24163   104 51 Stockholm       Org.nr. 556950-4128       info@simplyorganised.se

bottom of page